E-signering
Hur sparar och återanvänder jag min egna signatur?

Instruktioner för att spara och automatisera signaturer.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Genom att spara en personlig signatur i ditt konto kan du göra signeringsprocessen betydligt smidigare. När signaturen väl har sparats tillgängliggörs den automatiskt vid dina signeringstillfällen. För att möjliggöra användningen av din sparade signatur måste du vara en av de angivna signerande parterna.

Bildinstruktioner för tillvägagångssättet

1. Öppna webbläsaren, skriv in www.docue.com och logga in på tjänsten.

2. Gå till "Inställningar" i det övre vänstra hörnet.

3. Gå till din profil.

4. Scrolla ner till "Signering" och välj "Lägg till".

5. Rita din signatur och klicka “Spara” när du är nöjd.

När din signatur är sparad dyker den automatiskt upp när du ska signera dina dokument.

Nyckelord: signatur, personlig signatur, sparande, spara, sparad, signering, egen, egen signatur