E-signering under ett fysiskt möte

Instruktioner för hur man signerar ett dokument på samma enhet under ett möte.

Joanna Kuortti avatar
Skrivet av Joanna Kuortti
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kann välja att signera dokumenter inom Docues tjänst. Detta är ett enkelt sätt att signera elektroniska dokument om du är i samma tillstånd som de undertecknande parterna.

Signera dokument under ett fysiskt möte

Om du redan vid upprättandet av kontraktet vet att parterna kommer att underteckna kontraktet under mötet, väljä Skicka inbjudan senare när du slutför ditt dokument.

Genom vår tjänst kan ett dokument signeras av alla parter direkt under ett fysiskt möte genom en och samma enhet. Detta gör du genom att klicka på knappen “Signera” under vardera part.

Signera enkelt

Om du är en undertecknande part och har sparat din egen signatur i tjänsten genom inställningarna, signera dokumentet genom att trycka på signaturikonen.

Så här sparar du signaturen i inställningarna

Keywords: signera, e-signaturer, signering, spara signatur