Hur sparas signerade dokument?

Så kan de olika parterna spara det signerade dokumentet.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För dokumentets författare:

Ett dokument som skapats i plattformen sparas alltid automatiskt under "Alla dokument" där det finns tillgängligt framöver. Har du många avtal i ditt arkiv rekommenderas det att sorta avtalen i olika mappar, så att du inte behöver bläddra igenom alla avtal som visas under "Alla dokument".

För dokuments undertecknare:

Om du har fått en inbjudan att signera via e-post eller SMS får även du som avtalspart ett separat meddelande när alla parter har signerat dokumentet. Till det separata meddelandet bifogas en länk till dokumentet där du som part kan spara dokumentet till din egen enhet vilket rekommenderas att man gör direkt.

Observera att länken endast är giltig i 14 dagar framåt. Om länken i meddelandet upphör att gälla kan du be dokumentförfattaren att skicka dig en kopia av avtalet, till exempel som bilaga via ett e-postmeddelande.

Nyckelord: moln, arkiv, konto, gäst, användarid, signering, signeringsinbjudan