Hantera kontoanvändare
Hur lägger jag till nya användare?

Hur du bjuder in nya användare till tjänsten

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Instruktioner för att bjuda in användare till ditt Docue-konto:

Kontot kan ha ett obegränsat antal användare, men endast ett visst antal användara kan ges författarbehörighet. Du kan till exempel ge hela företaget åtkomst till platformen. Administratörer kan bjuda in andra användare under "Inställningar".

Så lägger du till användare

1. Under "Inställningar", gå till Användare och välj sedan Bjud in användare

2. Ange den nya användarens e-postadress och välj därefter den användarroll användaren ska ha. Du kan ochså tilldela användaren behörighet att skapa dokument i tjänsten. Antalet användare på kontot är obegränsat, men författarbehörigheterna är begränsade till det antal författare som ingår i din prenumeration.

När behörigheten är vald, klicka Skicka inbjudan.

Administratörer kan ändras användarrollen och författarbehörigheten när som helst.

Administratören kommer automatiskt att få tillgång till alla dokument på kontot och kommer kunna hantera alla inställningar. Författare kan endast se de dokument de har själva skapat. Författare har därav ingen rätt att ändra kontoinställningarna.

Med Docue's tjänst följer två standardroller: 1. administratör, och 2. författare. Administratörer kan definiera företags egna användarroller i inställningar.

Obs! Du behöver ett aktivt abonnemang för att kunna lägga till användare. Om du inte ha en aktiv abonnemang, skapa ett konto och testa tjänsten.

Sökord: lägg till användare, användarinbjudan, bjuda in användare, inbjudan, användare.