Hantera kontoanvändare
Hur tar jag bort en användare från mitt företags workspace?

Instruktioner för borttagning av användare på företags workspacet.

Joanna Kuortti avatar
Skrivet av Joanna Kuortti
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Administratörer kan ta bort användare enligt följande:

1. Gå till inställningar genom att välja ditt namn från det övre vänstra hörnet på framsidan och öppna en meny.

2. Väljä Användare

3. Klicka på de tre punkterna vid personen som du vill avlägsna från kontot, och välj "Ta bort användare".

Obs! avlägsnandet av användare från ett företags workspace betyder inte att personens personliga workspace tas bort från tjänsten. För att ta bort alla information från tjänsten, följ dessa instruktioner:

Keywords: användare, ta bort,