Hantering av företagets arkiv
Överföring av dokument från ett konto till ett annat

Instruktioner för att kopiera dokument från ett konto till ett annat

Joanna Kuortti avatar
Skrivet av Joanna Kuortti
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har flera konton eller så kallade "workspaces" så kan du överföra dokument mellan dina konton.

För att kopiera ett dokument från ett konto till ett annat så behöver du först och främst ta fram de dokument du vill flytta så att du får fram dokumentkortet. Därefter klickar du på de tre prickarna, följt av "kopiera till annat konto".