Duplicering/kopiering av dokument

Instruktioner för att använda färdiga dokument som grund för nya dokument

Joanna Kuortti avatar
Skrivet av Joanna Kuortti
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har ett dokument som du vill använda som underlag för ditt följande dokument, kan du duplicera eller kopiera ditt document. Den här funktionen är perfekt om du måste skriva ett liknande dokument eller göra en ny version av ett gammalt kontrakt. I ett slutfört dokument går det inte att göra ändringar, men du kan duplicera dokument du skapat tidigare och använda det som grund för dina nya dokument.

Gör följande

1. Gå till Alla dokument och välj det dokument du vill duplicera från Senaste dokument.

2. Välj de tre prickarna bredvid ditt dokumentnamn och klicka Duplicera från dropdown-menyn.

3. Börja redigera ditt dokument. När du duplicerat dokumentet kan du göra de ändringar du vill göra och slutligen kan du gå vidare till signeringstillfället och signera dokumentet.

Tips: Om du eller ditt företag gör många liknande dokument och avtal, rekommenderar vi att du skapar en egen mall i tjänsten som du kan använda återanvända löpande, i stället för att skapa nya dokument från grunden varje gång.

Mer information:

Och

Nyckelord: Redigerande av dokument, Duplicerande, Kopierande, Kopiera, Dokument, Arkiv, Redigering, Redigera, Kopiering, Duplicering