Dokumentmallar
Egna dokumentmallar
Skapa din egen dokumentmall baserat på ett tidigare skapat dokument
Skapa din egen dokumentmall baserat på ett tidigare skapat dokument

Instruktioner för att skapa egna dokumentmallar baserat på ett tidigare avtal/dokument

Joanna Kuortti avatar
Skrivet av Joanna Kuortti
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du tidigare skapat ett dokument, som du skulle vilja använda som mall för att skapa nya dokument? Läs nedan instruktioner och skapa documenter ännu snabbare än tidigare.

1. Gå till Alla dokument och öppna dokumentkortet för dokumentet du vill använda som din egen mall. Om dokumentet är slutfört eller du vill skapa en kopia, klicka på "Duplicera". I annat fall tryck på "Redigera".

2. Redigera dokumentet så som du vill ha det, lägg till eller ta bort information du vill ha i dokumentmallen. Vi rekommenderar att du inte fyller i sådan information som ändras i varje avtal (t.ex. parter). När du har redigerat färdigt, klickar du på "Ytterligare funktioner" och väljer "Spara som dokumentmall".

3. Mallen hittar du nu via startsidan ("Skapa dokument") under "Egna mallar" och den är synlig för alla användare på företagskontot. Med hjälp av din egna mall kan du i fortsättningen använda din egen mall på samma sätt som Docues färdiga mallar.

Om du behöver redigera mallen i efterhand, byt namn eller ta mallen bort, kan du göra ändringar enligt bilden nedan:

Nyckelord: Skräddarsydd, skräddarsy, eget avtal, eget dokument, dokumentmall, blankett, template, dokument modell, dokument botten, modellbotten, eget innehåll, tom, spara egen dokumentmall, dokumentkodning, avtalskodning, import av eget dokument, import av eget avtal