Hantera kontoanvändare
Kan jag dölja dokumentmallar på företagskontot?

Instruktioner för att dölja dina dokumentmallar och begränsa synligheten.

Joanna Kuortti avatar
Skrivet av Joanna Kuortti
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du bara vill använda vissa avtalsmallar, kan du dölja mallar du inte vill använda från ditt workspace. Den här funktionen fungerar utmärkt i situationer där du till exempel har skapat en egen mall och vill försäkra dig om att alla Docues användare utkast till dokument med ditt mall.

Döljande av dokumentmallar

Vid behov kan du begränsa synligheten av färdigställda dokument på ditt företagskonto. Om du endast vill använda dina egna mallar så kan du dölja tjänstens mallar under Inställningar, och sedan Workspace uppgifter. I denna sektion klickar du i alternativet att dölja Docues färdiga avtalsmallar (se bilden nedan).

När du har begränsat synligheten av Docues avtalsmallar kan du endast se företagets favoritmarkerade och egna sparade dokumentmallar.

Du kan lägga till en mall bland dina favoriter genom att markera mallen med en stjärna.

Keywords: favoriter, avtal, mallar, mall, avtalsmall, dölja, visa