Dokumentmallar
Egna dokumentmallar
Skapandet av en egen dokumentmall

Instruktioner till skapandet av egna dokumentmallar

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Denna instruktion gäller mallar som du på egen hand bygger från grunden, ett alternativ till att använda någon av Docues färdiga mallar som sedan sparas ned och återanvänds.

Du kan skapa egna dokumentmallar antingen från en tom mall eller genom att fylla i och redigera en av mallarna i Skapa dokument.

1. Gå till Skapa dokument och klicka på "Egna dokumentmallar" och välj "Skapa mall"

2. Därefter kan du välja om du vill skapa dokumentmallen från grunden eller genom att bygga om en av Docues befintliga mallar i (använd sökfältet för att hitta den Docue-mall du vill använda). Namnge mallen och tryck på "Skapa dokumentmall" eller "Skapa färdigt ifylld dokumentmall" beroende på vilken sorts mall du skapar.

3. Fyll i det innehåll du vill inkludera i mallen och när du är färdig tryck på "Spara mall".

4. Mallen finns nu i Skapa dokument under "Egna mallar" och är synlig för alla användare på ert företagskonto. I fortsättningen kan du skapa egna dokument och avtal med hjälp av din egna mall, precis som med Docues egna mallar. Om du behöver göra ändringar i mallen, kan du göra det som på bilden nedan.

Svarade denna artikel inte på de frågorna du hade gällande egna dokumentmallar?

Nyckelord: Skräddarsydd, skräddarsy, eget avtal, eget dokument, dokumentmall, blankett, template, dokument modell, dokument botten, modellbotten, eget innehåll, tom, spara egen dokumentmall, dokumentkodning, avtalskodning, import av eget dokument, import av eget avtal