Vanliga frågor om arkivet
Varför hittar jag inte dokumenten jag skapat i arkivet?

Information och direktiv

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Åtkomst till ett företagskonto kräver registrering av ett gratis personligt konto. Inloggning till både företags och personliga konton sker med samma identifikation.

Alla konton har sitt eget separata arkiv. Om du inte hittar avtalet eller dokumentet du skapade i arkivet, är det möjligt att du skapat det på ett annat konto.

För att växla mellan konton, tryck på ditt eget namn eller ditt företagsnamn i den övre raden på ditt konto och välj sedan "Byt workspace".

Nyckelord: arkiv, ta bort, radera, tappa bort, försvunnit, raderat, försvinna, det finns inga dokument i arkivet, arkivet är tomt, var, arkivet