Ladda ner alla dokument från Docues molntjänst.

Information om hur du laddar ner alla filer och dokument som du sparat i Docues molnbaserade arkiv.

Minnie Barnaby avatar
Skrivet av Minnie Barnaby
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med Docue så lagras alla dina dokument som du skapat eller laddat upp på vårt molnbaserade arkiv. Skulle det vara så att du vill ladda hem samtliga dokument från plattformen så går det att göra i tre enkla steg.

1. Se till att du är inloggad på ditt konto och klicka på "inställningar" som du hittar uppe i vänstra hörnet under ditt företagsnamn.

2. I inställningarna så klickar du på "ditt workspace" i vänsterspalten och sedan scrollar du ner till "ladda ner dokument från ditt workspace" och klickar sedan på "fortsätt".

**Observera att detta endast är tillgängligt för dig som har rollen "workspace admin"

3. Du kommer nu behöva skriva in ditt lösenord och därefter kommer att få ett email med en länk när filerna är redo att laddas ner. Det kan ta några timmar innan du får mailet.