Arkiv och mappar
Så skapar du mappar i Docue Drive

I Docue Drive kan du skapa mappar för att hålla ordning och reda på alla dina filer och dokument.

Minnie Barnaby avatar
Skrivet av Minnie Barnaby
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1. För att skapa en ny mapp behöver du göra följande:

Klicka på "Document" in vänsterspalten och sedan på "Skapa mapp" uppe i högra hörnet. Därefter får du upp en ny ruta där du namnger din nya mapp .

Alternativt kan du välja att först skapa ett dokument som du därefter kan välja i vilken mapp dokumentet ska sparas i, eller att skapa en ny mapp.

2. Öppna, flytta och radera mappar.

På bilden nedan ser du hur man gör för att öppna, flytta och tar bort en mapp. Genom att öppna en mapp kan du importera dokument och lägga till filter i mappen som gör att du kan filtrera när du gör sökningar i din Docue Drive.

Du kan:

1. Öppna mappen för att komma åt dokument och lägga till filter.

2. Flytta mappen till en annan mapp.

3. Ta bort mappen.

Obs: Du kan inte flytta eller ta bort en mapp om den innehåller dokument.

Keywords: Skapa mapp, mappar, organisera