Aktivering av Docue Drive

Så här aktiverar du Docue Drive för din använding

Elina Tiensuu avatar
Skrivet av Elina Tiensuu
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Är du interesserad av att använda Docue Drive? Skicka ett meddelande till oss så aktiverar vi Docue Drive åt dig så snart som möjligt!

Hur kommer man igång med att använda Docue Drive?

Skicka ett meddelande till Docues kundsupport på [email protected] eller via chatt som inloggad användare. Välj baserat på hur många användare du har på ditt konto:

Endast en användare eller endast administratörsanvändare

Låt oss veta om all data och användare kan flyttas direkt till den nya versionen, eller om du vill behålla också din gamla Docue-konto. Dokument som skapats på den gamla konton kommer automatiskt att synas på Docue Drive under den period du har två konton. Om det bara finns administratörsanvändare på din konto kan migreringen till Drive göras direkt utan att ha två separata konton samtidigt.

Vi kommer då att aktivera Docue Drive åt dig så snart som möjligt! Vi hjälper gärna till om du har frågor om Docue Drive eller Docue's tjänst.

Flera användare

Om det finns olika användarroller på din arbetsyta, är det enklaste att börja använda Docue Drive genom att kopiera din original Docue-konto till ett nytt underkonto med Docue Drive. På så sätt får du prova nya funktioner utan att genast behöva bestämma dig för hur du vill organisera mappar och användarbehörigheter.

Endast vissa användare kan ha tillgång till Docue Drive i början. Dessa användare kan bjud in resten av användare till konto senare. Dokument skapade på den gamla Workspace kommer automatiskt att synas på Docue Drive under den period då du har två separata konton.

Berätta oss, vilka användare kan få åtkomst till Docue Drive, eller om all data och användare kan flyttas direkt till den nya versionen.

Nyckelord: Docue Drive, Docue-konto,