Hantering av företagets arkiv
Grundläggande information om hur dina dokument sparas i Docue
Grundläggande information om hur dina dokument sparas i Docue

Hur dina dokument sparas i Docue.

Joanna Kuortti avatar
Skrivet av Joanna Kuortti
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Alla dokument som skapas och signeras i Docue arkiveras automatiskt skyddade bland "Alla Dokument" på ditt användarkonto. Du kan skapa en mappstruktur och organisera dokument enligt dina preferenser.

Utöver de dokument och avtal du skapar i tjänsten kan du även ladda upp och arkivera PDF-filer som skapats utanför Docue. För att göra detta klickar du på "Importera" -knappen som du hittar i högerfältet efter att du gått till "Alla dokument".

Bland sparade dokument kan du lägga till påminnelser för till exempel prövotider eller avtal som löper ut efter ett visst datum. Detta gör du genom att klicka på dokumentet och därefter "Lägg till påminnelser" i dokumentkortet.

Du kan även lägga till anteckningar i ett dokument enligt bilden nedan. När du senare söker ett dokument, kan du söka vad du skrivit i anteckningarna.

Om du vill begränsa synligheten av ett särskilt dokument i arkivet kan du begränsa användarrättigheterna i användarrollerna som du finner under "Inställningar".

De dokument och avtal som skapas i tjänsten förvaras i arkivet under en obestämd tid. Dessa avtal kan endast tas bort genom att administratören själv raderar dokumenten.

Observera att om du har tillgång till flera konton så är arkiven skilda. Om du inte hittar ett dokument du söker efter så kan det vara så att behöver växla mellan dina konton. Du kan läsa mer om hur du byter till ett aktivt konto här.

Om du är intresserad av att veta mer om hur man redigerar dokument i arkivet, kan du läsa mer det här.

Nyckelord: redigering, spara, färdig, slutfört, anteckningar, mappar