Importera dina egna PDF-filer till Docue

Hur du importerar egna dokument till Docues arkiv

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan importera ett obegränsat antal dokument skapade någon annanstans till Docues säkra arkiv. För närvarande stöder arkivet endast PDF.

Gå till "Alla dokument" och välj "Importera".

Välj filen på din dator och redigera dokumentets information om det behövs. Du kan importera upp till 10 filer åt gången med funktionen "Lägg till filer". Tryck till slut på "Hämta".

Dokumentet har nu lagrats hos Docue. Du kan ställa in påminnelser för importerade filer från dokumentkortet i "Lägg till påminnelse". Du kan öppna dokumentkortet genom att klicka på dokumentkortet. Du kan också skriva egna anteckningar på dokumentkortet.

Sökord: PDF, egen PDF, lagring, arkiv, påminnelse, anteckningar, arkivinformation, fil, filer, import, word, power point, bild, excel