Dokumentmallar
Vanliga frågor om skapande av dokument
Varför kan jag inte skapa avtal på mitt företagskonto?

Anledningar till att du inte kan skapa avtal och hur du löser problemet.

Joanna Kuortti avatar
Skrivet av Joanna Kuortti
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har aktivt årsabonnemang till Docues tjänst, men du inte kan skapa dokumentet, måste du antingen byta workspacet eller uppdatera din abonnemang:

Byt workspace

Om du har tillgång till ett företagskonto, kan du också ha tillgång till ett personligt konto som är registrerat på ditt namn, och som kan användas för privata ärenden. Med samma ID som ditt personliga konto kan du nu logga in på företagskontot. Företagskontot är naturligtvis bäst lämpat för företagsärenden.

När du är inloggad kan du växla från ett konto till ett annat genom att klicka längst upp till vänster där kontots namn syns och därefter klicka på "Byt workspace".

Uppgradera abonnemang

Om du redan är inloggad på ditt företagskonto och ändå inte kan skapa några avtal eller dokument så har du med störst sannolikhet inte aktiverat någon prenumeration. Det kan även vara så att du har använt alla de dokument som ingick i ditt abonnemang och behöver uppgradera.

Nyckelord: tillgänglig endast för företagskunder, ej aktiv prenumeration på företagskontot, abonnemang, beställning, prenumeration, avgiftsbelagd, fakturering, jag kan inte skapa dokument, avtal, i bruk, användning