Palvelussa voi valita sähköiseksi allekirjoitustavaksi SopimusSign Helpon tai SopimusSign Vahvan. Molemmat allekirjoitustavat ovat juridisesti päteviä.

1. Kun laatimasi asiakirja on valmis allekirjoitettavaksi, siirry asiakirjan laatimisnäkymässä kohtaan "Allekirjoittaminen".

2. Valitse haluttu allekirjoitustapa ja vahvista valinta.

3. Vahvistettuasi allekirjoitustavan valinnan palvelu ohjaa sinut allekirjoitustilanteeseen ja pääset lähettämään osapuolille allekirjoituskutsut "Kutsu"-painikkeen kautta.

Jos olet itse allekirjoittavana osapuolena tai pyydät toiselta allekirjoituksen kohtaamistilanteessa oman laitteesi kautta, paina allekirjoittajan nimen perästä "Allekirjoita". Voit myös halutessasi lähettää itsellesi allekirjoituskutsun.

4. "Lisävalinnat"- painikkeesta voit valita allekirjoituskutsun ja -prosessin kielen, sekä halutessasi kirjoittaa saateviestin kutsun vastaanottajalle.

5. Jos kutsut osapuolen allekirjoittamaan sopimuksen tekstiviestillä tai sähköpostilla, syötä tiedot ja lähettääksesi kutsun paina "Kutsu". Allekirjoituskutsu on nyt lähetetty. Saat ilmoituksen sähköpostitse, kun kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet asiakirjan.

Asiasanat: Sähköinen allekirjoitus, SopimusSign, Asiakirjan allekirjoittaminen, Digitaalinen allekirjoitus, allekirjoitus, allekirjoitukset