Docuen sähköinen allekirjoitus on saatavilla myös itsenäisenä toimintona palvelun "Allekirjoitus" -osiossa.

1. Tuo allekirjoitettava PDF-asiakirja laitteeltasi palveluun ”Selaa”-painikkeella tai raahaamalla.

2. Asiakirjan tuotuasi voit tarvittaessa muuttaa sen nimeä, sekä määrittää sen kielen. "Lisää tiedosto" -painikkeesta voit lisätä myös muita tiedostoja allekirjoitettavan asiakirjan liitteeksi.

3. Määritä allekirjoittavat osapuolet sekä lisää yhteystiedot, joihin haluat allekirjoituskutsut lähetettävän.

4. "Asetukset" -painikkeen kautta voit vielä tarvittaessa valita allekirjoituskutsun kielen allekirjoittajakohtaisesti, sekä halutessasi lisätä kutsun yhteyteen saateviestin.

4. Valitse allekirjoitustapa (ohje sopivan allekirjoitustavan valintaan täällä) ja tallenna. Valitsemalla kohdan "Lähetä kutsut automaattisesti" allekirjoituskutsut lähtevät tallentamisen jälkeen allekirjoittaville osapuolille automaattisesti niihin yhteystietoihin, jotka osapuolille on määritetty.

Saat ilmoituksen sähköpostitse, kun kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet asiakirjan.

Alla esimerkkikuvat tekstiviestitse sekä sähköpostitse lähetetyistä allekirjoituskutsuista.

Hakusanat: oma PDF, oman PDF:n allekirjoittaminen, tiedosto, asiakirja, sähköisen allekirjoituksen käyttäminen omalle sopimukselle, sähköinen allekirjoitus, SopimusSign, allekirjoitettava, allekirjoitustoiminto, toiminnallisuus, allekirjoita, allekirjoituspalvelu