Hur kan jag redigera kontaktinformationen för den redan skickade signaturinbjudan?
Hur kan jag redigera kontaktinformationen för den redan skickade signaturinbjudan?
Elina Tiensuu avatar
Skrivet av Elina Tiensuu
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om det behövs, kan du skicka redan skickat signaturinbjudan till en annan e-postadress eller ett annat telefonnummer.

Ändra kontaktuppgifterna för den undertecknande parten

Om du vill redigera kontaktuppgifterna i ett dokument som redan har skickats till undertecknande parten, kan du göra det genom att öppna det skickade dokumentet och välja den person vars kontaktuppgifter du vill redigera. Tryck på knappen "bjud in igen".

När du har tryckt på knappen "bjud in igen" öppnas det ett urval där du kan redigera e-post och/eller telefonnummer. Efter det kan du skicka dokumentet för att signeras igen.

Observera att kontaktinformationen som ändras i signaturdelen inte ändras för dokumentet. Om du vill ändra informationen i dokumentet, måste du gå tillbaka till redigeringsläget. Genom att återvända till avtalsbyggaren avbryts alla pågående signeringar och förfrågningar.

Keywords: kontakinformationen, kontakuppgifter, uppgifter, bjud, skicka inbjuda, signera