Hur redigerar jag mina profiluppgifter?

Instruktioner för att lägga till och redigera personlig information

Joanna Kuortti avatar
Skrivet av Joanna Kuortti
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ändra din personliga information i Docue genom att klicka på ditt namn eller företagets namn i det övre vänstra hörnet och sedan trycka på "Inställningar".

I "Profil" -fliken kan du ändra dina personliga uppgifter.

I inställningarna kan du ändra workspacets språk, kontaktuppgifter, betalkort, lösenord och din signatur. Du kan även aktivera eller avaktivera tvåstegsinloggning.

Om du är Administratör på företagskontot, kan du i "Workspace uppgifter" sköta även företagets inställningar.

Sökord: inställningar, lösenord, uppgifter, spara, sparande, adress, e-postadress, e-post, inloggning, logga in, bekräftelse kod, app, inställning, profil, egen information, privat konto, privatperson, ändra, redigera