Kontots inställningar och användare
Prenumeration
Hur uppdaterar jag företagets faktureringsinformation?

Instruktioner för att lägga till och redigera faktureringsinformation

Joanna Kuortti avatar
Skrivet av Joanna Kuortti
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att ändra ditt företags faktureringsinformation i Docues tjänsten behöver du göra följande:

1. Gå till ditt kontos inställningar från övre vänstra hörnet.

2. Klicka på "Betalningar och prenumeration" och därefter kan du ändra de uppgifter som du vill ändra, glöm bara inte att klicka på "spara".

OBS** Om du vill ändra betalmetod från faktura till kort eller tvärtom, ta då kontakt med vår kundservice genom att skicka ett meddelande till [email protected] så hjälper vi dig med detta.

Nyckelord: fakturering, betalmetod, faktureringsuppgifter, e-faktura, adress, kort