Jos sinulla on käyttöoikeus vähintään yhdelle yritystilille, sinulla on silloin myös omalla nimelläsi varustettu henkilötili yksityiselämän tarpeita varten. Yritystilin käyttöoikeus vaatii maksuttoman henkilökohtaisen tilin rekisteröimisen, ja sekä yritys- että henkilötilille kirjaudutaan samoilla tunnuksilla.  Kirjautumisen jälkeen voit valita aktiiviseksi tiliksi yrityksen tilin aina, kun käytät Sopimustiliä yritysasioissa.

Voit vaihtaa aktiivista tiliä painamalla nimeäsi tai yrityksesi nimeä tilin yläpalkissa ja valitsemalla sitten "Vaihda tili".

Jos olet jo yritystililläsi etkä silti pääse laatimaan yritysasiakirjoja, tilauksesi ei ole aktiivinen. Voit aktivoida tilauksen yrityksesi Sopimustilin asetuksista tai klikkaamalla yläpalkista "Aktivoi yritystili".

Asiasanat: saatavilla vain yritysasiakkaille, ei aktiivista yritystiliä, tilaus, tilauksen, maksullinen, laskutus, en pääse tekemään sopimuksia, asiakirjoja, asiakirja, käytössä, käytettävissä