Tilin asetukset
Tilin tiedot ja asetukset
Miten saan asiakirjaan logon ja alatunnisteen?

Ohje asiakirjoissa käytettävän logon ja alatunnisteen tallentamiseen

Elise Teppo avatar
Tekijä: Elise Teppo
Päivitetty yli viikko sitten

Haluatko lisätä yrityksesi logon ja alatunnisteen laatimiisi asiakirjoihin?

1. Siirry "Asetukset"-sivulle.

2. Valitse "Tilin tiedot". Lisää logo valitsemalla "Lataa". Voit myös poistaa tilillä olevan logon "Poista" -toiminnon kautta.

Alatunnisteen voit lisätä Logon alapuolelta:

Muista painaa "Tallenna"

3. Jatkossa voit kunkin asiakirjan laatimisen yhteydessä valita, haluatko lisätä asiakirjaan logon ja/tai alatunnisteen.

Asiasanat: personointi, kansilehti, logo, logot, logojen, logon, alatunniste, footer