Valmista asiakirjaa ei voi enää muokata, mutta voit hyödyntää aikaisemmin laadittua asiakirjasisältöä monistamalla vanhan asiakirjan uuden asiakirjan pohjaksi. Alla ohje valmiin asiakirjan monistamiseen.

Siirry Arkisto-välilehdelle, ja paina haluamasi asiakirjan perässä olevaa kolmea pistettä. Valitse avautuvasta valikosta "Monista".

Jos Monista-toiminto ei ole näkyvissä, johtuu se siitä että yrityksesi on jo käyttänyt maksuttoman kokeilun eikä tilillä ole voimassaolevaa tilausta. Päästäksenne hyödyntämään palvelua, voit aktivoida tilauksen.

Tämän jälkeen voit tehdä tarvittavat muutokset ja siirtyä sen jälkeen allekirjoittamaan asiakirjan.

Vinkki: Jos sinä ja/tai muut tilinne käyttäjät teette usein samankaltaisia sopimuksia, laatimisen helpottamiseksi suosittelemme sopimuksen tallentamista omaksi asiakirjamalliksi.

Asiasanat: Asiakirjan muokkaaminen, Monistaminen, Kopioiminen, Kopionti, Asiakirjamalli, Arkisto, Muokkaus, Muokata, Monistus