Tilin asetukset
Tilaus
Miten otan Docuen palvelun yritykselleni käyttöön?

Näin aktivoit palvelun uutena asiakkaana sekä päivität olemassaolevaa tilausta

Joanna Kuortti avatar
Tekijä: Joanna Kuortti
Päivitetty yli viikko sitten

Aktivoimalla palvelun yrityksellesi käyttöön saat käyttöösi maan mittavimman määrän lainsäädännön mukaisesti päivittyviä juridisia sisältöjä, sekä suosituimpiin palvelupaketteihimme kuuluen juristimme ovat reaaliajassa apunasi asiakirjan laatimishetkellä.

Sopimusprosessin läpivieminen Docuen kautta säästää yritykseltäsi aikaa, vaivaa ja rahaa, sillä myös sopimuksen laatiminen, allekirjoittaminen, arkistoiminen ja sopimuskumppanin luotettavuuden tarkistaminen onnistuvat jatkossa kaikki yhdellä palvelulla.

1. Aktivoidaksesi tilauksen, valitse palvelun yläpalkista "Tutustu tilauksiin".

2. Jos haluat päivittää nykyinen tilauksesi klikkaa yrityksen nimeä vasemmasta yläkulmasta ➡️ "Muuta tilausta". Voit myös päivittää tilauksen asetusten kautta.

3. Asetukset ➡️ Maksut ja tilaus

4. Tutustu ratkaisuihimme ja valitse yhteisöllesi sopivin palvelupaketti. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään, mikäli mitä vain kysyttävää herää tai jos kaipaat neuvoja palvelupaketin valinnassa!

Hinnoittelumme löydät myös täältä.

5. Valittuasi tuotepaketin sinut ohjataan vielä täyttämään laskutustiedot. Kun tilaus on vahvistettu "Tilaa"-painikkeella, on palvelu heti käytettävissäsi. Onnittelut erinomaisesta päätöksestä! 😊

Hakusanat: tilaus, aktiivinen, aktivoi, asetukset, yritystili, maksuton, maksullinen, ilmainen, yritys, laskutus, hinnoittelu, hinnasto, tuote, paketti,