Pääkäyttäjät voivat kutsua palveluun muita käyttäjiä kohdasta Asetukset.

Siirry Asetukset-sivulla kohtaan Käyttäjät.

Syötä kutsuttavan henkilön sähköpostiosoite ja valitse henkilölle annettava rooli. Pääkäyttäjät näkevät kaikki tilille luodut asiakirjat ja pystyvät luomaan itse uusia kansioita, kun taas muilla rooleilla nämä oikeudet on rajattu pois.

Käyttäjien rooleja voi muokata myös jälkikäteen.

Suosittelemme pitämään vähintään kahdella henkilöllä pääkäyttäjän oikeudet, jotta varmistetaan tilin hallinnointi myös poikkeustilanteissa.

Kun olet valinnut henkilölle roolin, valitse "Lisää".

Hakusanat: käyttäjien lisääminen, käyttäjien kutsuminen, kutsu, käyttäjä