Voit tuoda suojattuun arkistoon rajattoman määrän myös muualla luotuja PDF-tiedostoja. Tällä hetkellä arkisto ei tue muita kuin PDF-tiedostomuotoja.

Siirry Arkisto-välilehdelle, ja valitse "Tuo arkistoon".

Valitse tiedosto tietokoneelta ja muokkaa tarvittaessa asiakirjan arkistointitietoja. Voit tuoda yhdellä kertaa enimmillään kymmenen tiedostoa "Lisää tiedostoja" -toiminnon avulla. Paina lopuksi "Tuo".

Asiakirja on nyt tallentunut Sopimustilin arkistoon. Voit asettaa tuoduille tiedostoille hälytyksiä asiakirjakortilta kohdasta "Lisää muistutus". Saat asiakirjakortin auki klikkaamalla asiakirjan nimeä arkistossa. Voit lisäksi kirjoittaa asiakirjakortille omia muistiinpanoja.

Hakusanat: PDF, oma PDF, tallennustila, arkisto, muistutus, muistiinpanot, arkistotiedot, tiedosto, tuonti, word, power point, kuva, esitys, excel