Voit jakaa asiakirjan sähköpostin liitteenä "Arkisto"-sivun kautta. Paina arkistossa jaettavan asiakirjan nimeä ja valitse sitten avautuvasta asiakirjakortista "Jaa",

Huomioithan, että jaetussa asiakirjassa on "Luonnos"-leima, kunnes asiakirjan tila on "Valmis", eli kunnes kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet tai sähköinen allekirjoitus on ohitettu.

Asiakirjan voi jakaa allekirjoitustilanne-sivulla myös "Välitä"-painikkeen kautta:

Huomioithan, että Välitä-painikkeella jaat ainoastaan asiakirjan esikatselun, eikä sen kautta pääse allekirjoittamaan. Jos haluat, että osapuoli voi myös allekirjoittaa asiakirjan, käytä silloin "Kutsu allekirjoittamaan" -painiketta.

Asiasanat: jakaminen, välittäminen, liite, sopimuksen tulostaminen, tallentaminen, lataaminen