Voit jakaa asiakirjan toiselle osapuolelle tai ulkopuoliselle asiantuntijalle ennen sen allekirjoittamista. Luonnoksen voi jakaa arkistosta, asiakirjan laatimisnäkymästä tai allekirjoitustilanne-sivulta.

Arkisto

1. Näytä asiakirja - Jos olet tallentanut keskeneräisen sopimuksen arkistoosi, voit ladata keskeneräisen asiakirjan koneellesi, ja jakaa sen sitten toiselle osapuolelle haluamallasi tavalla. Paina arkistoon tallennetun asiakirjan nimeä ja valitse sitten "Näytä asiakirja".

2. Jaa - Jos olet tallentanut keskeneräisen sopimuksen arkistoosi, voit jakaa asiakirjan sähköpostin liitteenä. Paina arkistoon tallennetun asiakirjan nimeä valitse sitten "Jaa". Huomioithan, että keskeneräisessä asiakirjassa on luonnos-leima, kunnes kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet tai sähköinen allekirjoitus on ohitettu.

Alla esimerkkikuva Jaa-toiminnolla lähetetystä sähköpostiviestistä:

Asiakirjan laatimisnäkymä

Näytä PDF-tiedostona - Voit ladata luonnos-vaiheessa olevan asiakirjan PDF:n esikatselun kautta omalle koneellesi ja jakaa sen sitten toiselle osapuolelle haluamallasi tavalla.