Redigera ett dokument med Editor-funktionen

Så här gör du större ändringar i ett dokument än vad tjänsten tillåter

Elina Tiensuu avatar
Skrivet av Elina Tiensuu
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det är alltid möjligt att redigera dina dokument: Visst innehåll i Docues mallar är tvingande, vilket innebär att användaren inte kan redigera innehållet direkt i mallen. Om du som användare vill göra ändringar av de tvingande delarna i ett dokument kan du antingen använda vårt Editor-verktyg.

Editorn finns tillgängliga i mallen under knappen "Ytterligare funktioner".

Efter du har öppnat editorn kan du göra de ändringar du vill, till exempel ändra formuleringen i dokumentet.

Tänk på det här: Använd endast Editor-verktyget efter att dokumentet är klart, eftersom verktyget låser dina förhandsval vid användning. Detta kan inte ändras utan att man återställer de ändringar som gjorts i Editor-verktyget.

Visst innehåll i Docues mallar är tvingande, vilket innebär att användaren inte kan redigera innehållet direkt i mallen. Om du som användare vill göra ändringar av de tvingande delarna i ett dokument kan du antingen använda vårt Editor-verktyg eller konvertera hela dokumentet till Microsoft Word. Observera att Word-konverteraren endast ingår i Premium-paketet.

Keywords: editor, verktyg, ändra dokument,