Har du glömt ditt lösenord?

Instruktioner för att återställa ditt lösenord

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har glömt ditt lösenord så kan du enkelt återställa ditt lösenord så att du kommer in på ditt konto. För att återställa ditt lösenord så behöver du gå till Docue, och välja "Logga in" uppe i högra hörnet på startsidan.

Välj därefter "Logga in med din e-postadress", och fyll i din e-postadress. Klicka på "Logga in med din e-postadress" för att fortsätta.

Du kommer nu komma till en sida där du kan välja "Glömt ditt lösenord?".

Fyll i din e-postadress och klicka på "Fortsätt".

Du kommer härmed få en länk skickat till din e-post där du kommer kunna återställa ditt lösenord. Länken är giltig i 30 minuter. Om du inte har fått en länk, kontrollera att e-postadressen har stavats rätt och att meddelandet inte har hamnat i skräpposten.