Kontots inställningar och användare
Kontoinformation och inställningar
Hur får jag min företags logotyp och underetikett att synas på mitt dokument?
Hur får jag min företags logotyp och underetikett att synas på mitt dokument?

Instruktioner för sparande av företagets egen logotyp och underetikett.

Joanna Kuortti avatar
Skrivet av Joanna Kuortti
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med Docue kan du få din logotyp och underetikett på dokument som skapas i tjänsten. För att kunna lägga till en logotyp eller underetikett till ett dokument behöver du först ladda upp dessa via din kontoinställningar.

För att ladda upp logotyp och underetikett behöver du göra följande:

Gå till "Inställningar" genom att klicka på ditt företags namn uppe i vänstra hörnet.

Välj "Ditt workspace" i menyn till vänster och därefter kan du ladda upp din logotyp samt under etikett.

När du sedan skapar dina dokument kommer du kunna välja att ha med din logotyp och underetikett genom att bocka i/ur respektive boxar.

Nyckelord: Personalisering, omslag, logo, logga, logotyp, logon, underetikett, footer