Perustietoa Docuen palvelusta
UKK - Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset palvelusta ja sen käytöstä

Päivitetty yli viikko sitten

Vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin:

1. Mikä on Docue ja miten yritykseni hyötyy Docuen käytöstä?

Docuesta löydät Suomen kattavimman valikoiman juridisia asiakirjamalleja. Kaikki sisällöt ovat juristiemme kehittämiä ja vastaavat ajantasaista Suomen lainsäädäntöä.

Docuessa laadit ja ja allekirjoitat asiakirjasi samassa palvelussa. Voit myös vaivatta hankkia allekirjoitukset kaikkiin PDF-asiakirjoihin, oli ne laadittu missä tahansa. Kaikki dokumentit tallentuvat automaattisesti samaan arkistoon.

Tutustu ratkaisuihin tai varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa.

2. Unohdin salasanani. Mitä teen?

3. Miten voin muokata yhteystietojani tai laskutustietojani?

Jokainen käyttäjä pääsee käyttäjäroolistaan riippumatta hallinnoimaan omia yhteystietojaan Docue-tilinsä asetuksissa.

Yritystilin pääkäyttäjät voivat muuttaa laskutustietoja kirjautumalla sisälle Docue-tilille ja hallinnoimalla laskutustietoja asetusten kautta.

4. Kuinka pitkä tilausjakso on?

Kaikki tilausjaksot ovat vuoden mittaisia. Docuen asiakirjamallit ovat juristien laatimia ja päivittämiä, joten usein jo yhden asiakirjamallin laatiminen juristin kanssa maksaisi huomattavasti Docuen vuositilausta enemmän. Vuositilauksen voi irtisanoa koska tahansa päättymään kuluvan sopimuskauden loppuun.

Suosittelemme perehtymään palvelun tarjoamiin ratkaisuihin asiantuntijamme opastuksella, niin saat parhaan mahdollisen hyödyn irti palvelusta:

5. Voinko ostaa yksittäisen asiakirjan?

Tietyt yksityiselämään liittyvät asiakirjat ovat ostettavilla kertamaksulla. Yrityselämään liittyvien asiakirjamallien hyödyntäminen vaatii aktiivisen vuositilauksen. Tarkastele ja osta yksityishenkilöiden asiakirjoja: yksityishenkilön asiakirjat.

6. Kuinka päivitän tai peruutan tilaukseni?

Tilauksen päivittäminen onnistuu kätevästi omalta Docue-tilitä:

Valitse tilin nimen vieressä oleva nuoli ja avautuvasta valikosta "Muuta asiakkuutta".

Mikäli tarvitset apua tilauksen päivittämisessä tai sopivan tuotepaketin valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tilauksen peruutus tapahtuu oman Docue-tilin asetuksista.

7. Kuinka paljon allekirjoitukset maksavat?

Allekirjoituksissa vaihtoehtona on:

• maksaa allekirjoituksista käytön mukaan kappalehinnalla 1,35€/kpl (+alv) tai

• hyödyntää kuukausimaksullista allekirjoituspakettia, jos sinulla on voimassaoleva vuositilaus Docuen palveluun.

Allekirjoitusten kappalehinta on paketissa edullisempi kuin yksittäin ostettavien osalta. Lisäksi on helpompi seurata kuinka paljon allekirjoituksia tulee käytettyä, sillä palvelussa pääsee seuraamaan reaaliajassa kuinka monta allekirjoitusta on paketista vielä jäljellä.

Allekirjoituspaketeissa tarjoamme seuraavia ratkaisuja:

• 72 kpl, 6,90 € / kk (à 1,15 €)

• 240 kpl, 22,00 € / kk (à 1,10 €)

• 600 kpl, 50,00 € / kk (à 1,00 €)

Jos sinulla on aktiivinen vuositilaus palveluun, pääset ostamaan allekirjoituspaketin omalta Docue-tililtäsi.

8. En halua, että kaikki yritystilimme käyttäjät näkevät laatimani asiakirjat. Mitä teen?

Kannattaa rajata laadittuen asiakirjojen näkyvyyttä luomalla kansioita sekä luomalla käyttäjärooleja.