Unohditko salasanasi?

Ohjeet unohtuneen salasanan palauttamiseksi

Päivitetty yli viikko sitten

Jos et muista salasanaasi, valitse ensin Kirjaudu.

Täytä sen jälkeen sähköpostiosoitteesi ja jatka klikkaamalla "kirjaudu sähköpostiosoitteella" -nappia.

Pääset näkymään, jossa voit valita "Unohditko salasanasi?".

Sinua pyydetään syöttämään tiliisi liitetty sähköpostiosoite. Varmista, että se on kirjoitettu oikein ja paina sitten "Jatka".

Saat sähköpostiosoitteeseesi salasanan palautuslinkin. Jos et saa palautuslinkkiä, palvelustamme ei löydy käyttäjää antamallasi sähköpostiosoitteella. Jos olet unohtanut rekisteröimäsi sähköpostiosoitteen, olethan yhteydessä Docuen asiakaspalveluun.

Jos et ole vielä asettanut itsellesi salasanaa, saat sähköpostiisi kirjautumislinkin. Paina viestissä olevaa "Kirjaudu"-painiketta.

Asiasanat: salasana, unohtunut salasana, unohdin salasanan, kirjaudu, kirjautuminen, salasana ei toimi