Kansioiden luominen

Ohje arkistoituvien asiakirjojen järjestämiseen kansiorakenteen avulla

Elise Teppo avatar
Tekijä: Elise Teppo
Päivitetty yli viikko sitten

Uusien kansioiden ja kansioryhmien luominen onnistuu kolmella tapaa. Voit luoda kansioita ja kansioryhmiä asiakirjan

1. Kansioiden luominen arkistokortilta

Uusien kansioiden luominen onnistuu arkistossa jokaisen asiakirjan arkistokortilta. Mene ensin kohtaan Kansiot ja valitse sitten Muokkaa.

Lisää kansioryhmä -painikkeella voi lisätä uuden kansioryhmän. Ryhmien sisälle voi lisätä kansioita Uusi kansio -painikkeella. Muistathan lopuksi tallentaa tekemäsi muutokset. Huomioithan, että luotu kansio näkyy arkistossa vasta sitten, kun siihen on arkistoitu asiakirjoja.

Jos valitset "Muokkaa kansioryhmää" voit lisätä ryhmään uuden kansion:

2. Kansioiden luominen ennen laatimisnäkymää

Uusia kansioryhmiä ja kansioita voi luoda myös juuri ennen asiakirjan laatimisnäkymään siirtymistä:

3. Asetusten kautta

Voit myös laatia kansioita ja kansioryhmiä asetusten kautta käyttäjäroolien määrittämisen yhteydessä.

Hakusanat: kansio, kansiorakenne, käyttäjärooli, rooli, arkisto, käyttäjäoikeudet, hallinnointioikeudet, näkyvyys, rajaaminen