Jokainen Sopimuskoneella laadittu asiakirja arkistoituu oletuksena vähintään yhteen alla olevista asiakirjatyyppikansioista:

Jos haluat täydentää kansiorakennetta, voit luoda arkistoon uusia kansioryhmiä ja kansioita. Huomioithan, että "Laatija"-roolilla olevilla käyttäjillä ei ole oikeutta mihinkään Sopimustilin kansioon, ja siksi heidän laatimansa asiakirjat arkistoituvat arkistossa kohtaan "Kansioimattomat asiakirjat". Laajemman käyttäjäroolin omaavat käyttäjät voivat halutessaan kansioida nämä asiakirjat jälkikäteen.

Uusien kansioiden luominen onnistuu Arkistossa jokaisen asiakirjan arkistokortilta. "Lisää ryhmä" -painikkeella voi lisätä uuden kansioryhmän, ja ryhmien sisälle voi lisätä kansioita "Lisää kansio" -painikkeella. Muistathan lopuksi tallentaa tekemäsi muutokset. Huomioithan että luotu kansio näkyy Arkistossa vasta sitten, kun siihen on arkistoitu jokin asiakirja.

Uusia kansioryhmiä ja kansioita voi luoda myös juuri ennen Sopimuskoneeseen siirtymistä:

Tai asetusten kautta käyttäjäroolien määrittämisen yhteydessä.

Hakusanat: arkisto, kansio, kansiorakenne, käyttäjärooli, rooli, arkisto, käyttäjäoikeudet, hallinnointioikeudet, näkyvyys, rajaaminen