Så delar du ett dokument från arkivet

Instruktioner för delning av dokument som e-postbilaga.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här artikeln guidar dig genom processen att dela ett dokument från Docue-arkivet. Du kan dela både färdiga och ofärdiga dokument, men skillnaden är att ofärdiga dokument har en Docue-vattenstämpel över sig.

För att dela ett dokument som en e-postbilaga behöver du klicka på "Alla dokument"sedan klicka på det dokument du vill dela som visas under "senaste dokument".

Klicka sedan på de tre punkterna till höger om dokumentets namn och välj sedan "dela".

Nu behöver du bara ange mottagarens e-postadress och sedan klicka på "dela".

Så enkelt är det att dela ett dokument från Docue-arkivet!

Nyckelord: delning, bifoga, e-post, dela, bifogning