Muistutusten asettaminen

Ohje muistutusten asettamiseksi asiakirjalle

Päivitetty yli viikko sitten

Voit asettaa muistutuksia Docue-tililläsi haluamiisi asiakirjoihin, jolloin valitsemasi tilin käyttäjä tai käyttäjät saavat muistutuksen asiakirjaan liittyvästä yksityiskohdasta tai tärkeästä päivämäärästä määrättynä ajankohtana.

Muistutus-toiminnon avulla asiakirjaan liittyvät tärkeät päivämäärät, kuten määräaikaisen sopimuksen päättyminen tai tarjouspyynnön vanheneminen, eivät vahingossa jää huomaamatta.

Asiakirjaan liittyvien tärkeiden päivämäärien ja ajankohtien muistamisen lisäksi muistutus-toiminto helpottaa tiedon jakoa Docue-tilin käyttäjien keskuudessa, sillä muistutuksia voi lähettää itsensä lisäksi myös toisille tilin käyttäjille. Muistutus-toiminnon avulla asiakirjahallinto yksinkertaistuu, tärkeät päivämäärät tulevat automaattisesti huomioiduiksi ja tiedon jako sujuvoituu.

Muistutus-toiminnon saa asetettua asiakirjan asiakirjakortin kautta. Klikkaa asiakirjan nimeä tai asiakirjakortti-kuvaketta ja valitse + Lisää muistutus.

Kirjaa muistutuksen aihe, ajankohta ja valitse, keille kaikille tilin käyttäjille muistutus lähtee valittuna ajankohtana. Tallentamisen jälkeen valitut käyttäjät saavat muistutuksen haluttuna ajankohtana sähköpostiinsa.

Asiasanat: muistutukset, muistutus, ajankohta, päivämäärä