Aktivoimalla palvelun yrityksellesi käyttöön saat hyödyksesi maan mittavimman määrän lainsäädännön mukaisesti päivittyviä juridisia sisältöjä, sekä suosituimpiin palvelupaketteihimme kuuluen yritysjuridiikkaan laaja-alaisesti perehtyneet juristimme ovat reaaliajassa käytettävissäsi asiakirjan laatimishetkellä.

Sopimusprosessin läpivieminen Docuen kautta säästää yritykseltäsi aikaa, vaivaa ja rahaa, sillä myös sopimuksen laatiminen, allekirjoittaminen, arkistoiminen ja sopimuskumppanin luotettavuuden tarkistaminen onnistuvat jatkossa kaikki yhdellä palvelulla.

1. Aktivoidaksesi tilauksen tai päivittääksesi nykyistä tilaustasi, valitse palvelun yläpalkista "Asetukset" ➡️ "Tilaus".

⬇️

2. Seuraavaksi voit tutustua ratkaisuihimme ja valita yhteisöllesi sopivan palvelupaketin. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään, mikäli mitä vain kysyttävää herää tai jos kaipaat neuvoja palvelupaketin valinnassa.

Hinnoittelumme löydät myös täältä.

3. Seuraavaksi palvelu ohjaa sinut määrittämään halutun laskutusvälin sekä täyttämään laskutustiedot. Kun tilaus on vahvistettu "Tilaa"-painikkeella, on palvelu heti käytettävissäsi. Onnittelut erinomaisesta päätöksestä! 😊

Hakusanat: tilaus, aktiivinen, aktivoi, asetukset, yritystili, maksuton, maksullinen, ilmainen, sopimustili, yritys, laskutus, hinnoittelu, hinnasto, tuote, paketti,