Asiakirjan laatiminen

Ohje asiakirjan laatimiseen Docuen palvelussa

Päivitetty yli viikko sitten

Pääset laatimaan asiakirjoja Laadi asiakirja -osiosta.

1. Siirry sivupalkista kohtaan ”Laadi asiakirja”. Voit hakea palvelun asiakirjamalleja haun kautta tai selata malleja kategorioittain. Omat mallit -osiosta löydät mahdolliset yrityksenne omat asiakirjamallit. Valitse haluamasi asiakirjamalli klikkaamalla sen nimeä.

2. Jos tarvitset lisätietoa asiakirjamallista, klikkaa mallin nimeä niin pääset kattavalle info-sivulle. Aloita laatiminen valitsemalla "Laadi asiakirja".

Mikäli asiakirjamalli on sinulle tuttu etkä tarvitse lisätietoja, pääset laatimisnäkymään kun viet hiiren kursorin asiakirjamallin nimen päälle ja valitset "Laadi asiakirja".

3. Valitse, mihin kansioon haluat arkistoida asiakirjasi ja jatka valitsemalla "Laadi asiakirja. Lisätietoa asiakirjojen arkistoitumisesta kansioihin.

3. Laadi asiakirja palvelun pikavalintojen, täytettävien kenttien ja ohjeiden avulla. Palvelu tallentaa kaikki tekemäsi muutokset reaaliaikaisesti, eli tarvittaessa voit huoleti keskeyttää laatimisen koska tahansa ja palata myöhemmin jatkamaan siitä mihin jäit.