Pääset muokkaamaan tietojasi Docuella klikkaamalla sivun oikeasta yläkulmasta > Asetukset.

Valitse sitten "Omat tiedot".

Asetusten kautta voit vaihtaa käyttöliittymän kielen, yhteystietosi, maksukorttisi, salasanasi ja allekirjoitusnäytteesi. Sen lisäksi voit ottaa kaksivaiheisen kirjautumisen käyttöön tai pois päältä.

Jos olet pääkäyttäjän roolissa yritystilillä, samalla Asetukset-sivulla voit hallinnoida myös yritystilin asetuksia.

Hakusanat: asetukset, salasana, tiedot, tallentaminen, osoite, salasanan, sähköpostiosoite, allekirjoitus, kirjautuminen, vahvistuskoodi, sovellus, asetuksia, profiili, henkilökohtaiset tiedot, henkilötili, yksityishenkilö, tallennus, tallentaa, vaihtaa, vaihtaminen,