Tekoälyn luoma tiivistys

Ohjeet tekoälyn luoman tiivistyksen aktivoimiseksi

Päivitetty yli viikko sitten

Docue Drive+ -tilauksen avulla sinun on mahdollista saada tekoälyn luoma tiivistys jokaisesta tilin valmistuneesta asiakirjasta niin halutessasi.

Aloita aktivoimalla Automaattinen dokumenttien tiivistelmä tilin Asetuksissa.

Kun haluat luoda tiivistelmän valmiista asiakirjasta, avaa haluamasi asiakirja, valitse Lisätiedot ja Tiivistelmä-kohdasta alaspäin oleva nuoli. Tekoälyn luoman tiivistelmän valmistuminen kestää hetken aikaa.

Asiasanat: tekoäly, AI, tiivistelmä, asetukset, lisätiedot