Docue Drive
Tilin asiakirjat
Asiakirjan kopioiminen uudeksi luonnokseksi

Asiakirjan kopioiminen ja kopion käyttäminen uuden asiakirjan pohjana.

Elina Tiensuu avatar
Tekijä: Elina Tiensuu
Päivitetty yli viikko sitten

Asiakirja on mahdollista kopioida ja hyödyntää valmiiksi täytettyjä tietoja uuden asiakirjan pohjana. Asiakirjan kopioiminen on hyvä ratkaisu tilanteessa, jossa asiakirjalle täytetyt tiedot pysyvät pitkälti samoina, eli muutettavia tietoja on vain vähän. Asiakirjan kopioiminen ei vaikuta alkuperäiseen dokumenttiin.

Aloita kopioiminen avaamalla haluamasi asiakirja. Valitse asiakirjan tiedoista kopioi uudeksi luonnokseksi.

Pääset luomaan uuden asiakirjan vanhan asiakirjan pohjalta. Täytä asiakirjan nimi ja valitse, mihin kansioon haluat tallentaa sen.

Klikkaamalla kopioi, pääset muokkaamaan kopioidun asiakirjan tietoja ja lähettämään asiakirjan allekirjoitettavaksi.

Mikäli sinulla on asiakirja, jonka tietoja tarvitset usein, voi olla hyödyllistä tallentaa se kokonaan omaksi asiakirjamalliksi. Lisätietoja ja ohjeet oman asiakirjamallin tallentamiseen:

Asiasanat: kopio, kopioiminen, asiakirja,