Kuinka voin varmistaa asiakirjan muuttumattomuuden?

Ohjeet asiakirjan muuttumattomuuden varmistamiseksi

Päivitetty yli viikko sitten

Jos haluat varmistaa asiakirjasi muuttumattomuuden ja aitouden, valitse tapa sen mukaan, kumpaa allekirjoitustapaa on käytetty.

Vahva allekirjoitus:
Asiakirjan muuttumattomuuden voi varmistaa Adobe Reader sovelluksella https://helpx.adobe.com/fi/acrobat/using/validating-digital-signatures.html.
Muuttumattomuuden tarkistamiseen ei tarvita Docue-tiliä, ja sen voi tehdä vaikka asiakirja olisi poistettu meidän järjestelmästämme.

Kun allekirjoittaa vahvalla allekirjoitustavalla, kaikki tarvittava todistusaineisto on pakattu asiakirjan mukaan. Siksi ne saa haettua Adobe Readilla milloin tahansa.

Kosketusnäyttöallekirjoitus:
Asiakirjan muuttumattomuuden voi tarkistaa Docuen palvelun kautta osoitteessa https://app.docue.com/verify. Täytä Docuen kautta allekirjoitetun asiakirjan alalaidasta löytyvä tunniste ja lataa tarkistettava asiakirja PDF-muodossa.

Muuttumattomuuden voi tarkistaa, vaikka laatija olisi poistanut asiakirjan palvelusta, sillä säilytämme allekirjoituksen tarkistussumman poistamisesta huolimatta.
Kosketusnäyttöallekirjoituksen todistusaineisto (ip-osoite, käytetty selain ym.) on säilötty Docuen palvelimelle. Tiedot saa meiltä pyydettäessä ([email protected]).

Hakusanat: allekirjoitus, asiakirjan aitous, asiakirjan muuttumattomuus, vahva sähköinen allekirjoitus, kosketysnäyttöallekirjoitus, sähköinen allekirjoitus,