Tilin asetukset
Tilin tiedot ja asetukset
Miten kirjaudun sisään Docuen palveluun?

Ohje sisäänkirjautumiseen

Päivitetty yli viikko sitten

Ohjeet sisäänkirjautumista ja unohtunutta salasanaa varten.

1. Kirjautumissivulle siirtyminen

Valitse etusivun oikeasta yläkulmasta "Kirjaudu".

2. Kirjautumistavan valitseminen

Varmista, että ylhäällä on valittuna ➡️ Kirjaudu ja valitse haluamasi kirjautumistapa.

3. Salasanan antaminen:

A) Jos olet asettanut itsellesi salasanan:

salasanaa pyydetään tässä vaiheessa ➡️ Syötä salasanasi ja valitse jatka.

B) Jos et ole asettanut itsellesi salasanaa:

saat sähköpostiisi kirjautumislinkin. Paina viestissä olevaa "Kirjaudu"-painiketta.

...tai syötä viestissä ilmoitettu koodi kirjautumissivun "Koodi"-kenttään. Valitse sitten "Jatka".

C) Jos et muista asettamaasi salasanaa:

paina "Salasana unohtunut". Sinua pyydetään syöttämään tiliisi liitetty sähköpostiosoite. Varmista, että se on kirjoitettu oikein ja paina sitten "Jatka".

Jos et saa salasanan palautuslinkkiä sähköpostiisi, palvelustamme ei löydy käyttäjää antamallasi sähköpostiosoitteella. Jos olet unohtanut rekisteröimäsi sähköpostiosoitteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

4. Jos tililläsi on kaksivaiheinen kirjautuminen käytössä, syötä tekstiviestillä saamasi vahvistuskoodi ja paina sitten "Jatka". Valitse käytettävä tili.

Omalla nimelläsi varustettua henkilötiliä voit käyttää yksityiselämän asiakirjoja varten, kun taas yrityksen nimissä toimiessasi valitse yritystili. Molemmissa tileissä on erillinen arkistonsa.

5. Olet nyt kirjautunut sisään. Jos kirjauduit ilman salasanaa, voit asettaa sen jatkoa varten palvelun asetuksista.

Hakusanat: salasana, kaksivaiheinen kirjautuminen, rekisteröityminen, käytössä, koodi, vahvistuskoodi, kirjaudu, käyttäjätunnus, nollaaminen, hukassa, sähköpostiosoite