1. Valitse etusivun oikeasta yläkulmasta "Kirjaudu".

2. Syötä sähköpostiosoitteesi ja valitse Jatka.

3. A) Jos olet asettanut itsellesi salasanan, sitä pyydetään tässä vaiheessa. Syötä salasanasi ja paina "Jatka".

Jos et muista asettamaasi salasanaa, paina "Salasana unohtunut". Sinua pyydetään syöttämään tiliisi liitetty sähköpostiosoite. Varmista, että se on kirjoitettu oikein ja paina sitten "Jatka".

Jos et saa salasanan palautuslinkkiä sähköpostiisi, palvelustamme ei löydy käyttäjää antamallasi sähköpostiosoitteella. Jos olet unohtanut rekisteröimäsi sähköpostiosoitteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

3. B) Jos et ole asettanut itsellesi salasanaa, saat sähköpostiisi kirjautumislinkin. Paina viestissä olevaa "Kirjaudu"-painiketta.

...tai syötä viestissä ilmoitettu koodi kirjautumissivun "Koodi"-kenttään. Valitse sitten "Jatka".

4. Jos tililläsi on kaksivaiheinen kirjautuminen käytössä, syötä tekstiviestillä saamasi vahvistuskoodi ja paina sitten "Jatka". Valitse käytettävä tili.

Omalla nimelläsi varustettua henkilötiliä voit käyttää yksityiselämän asiakirjoja varten, kun taas yrityksen nimissä toimiessasi valitse mahdollinen yritystili. Molemmissa tileissä on erillinen arkistonsa.

5. Olet nyt kirjautunut sisään. Jos kirjauduit ilman salasanaa, voit asettaa sen jatkoa varten Sopimustilisi asetuksista.

Hakusanat: salasana, kaksivaiheinen kirjautuminen, rekisteröityminen, käytössä, koodi, vahvistuskoodi, kirjaudu, käyttäjätunnus, nollaaminen, hukassa, sähköpostiosoite