Tilin käyttäjien hallinnoiminen
Sain sähköpostiini kutsun yritystilille, miten toimin?

Uuden käyttäjän ohje yritystilille liittymiseen kutsun kautta ja ohjeita palvelun käytön aloittamiseen.

Joanna Kuortti avatar
Tekijä: Joanna Kuortti
Päivitetty yli viikko sitten

1. Paina "Hyväksy kutsu" -painiketta tai kopioi viestissä oleva linkki selaimesi osoiteriville.

2. Mikäli et ole aiemmin käyttänyt palvelua, luo itsellesi tunnukset, hyväksy käyttöehdot ja tietosuojaseloste. Paina sitten "Hyväksy kutsu" -painiketta. Jos olet rekisteröitynyt palveluun jo aikaisemmin, valitse "Onko sinulla jo tunnukset? Kirjaudu sisään".

3. Olet nyt päässyt liittymään yritystilille onnistuneesti.

4. Jatkossa pääset kirjautumaan palveluun osoitteessa https://app.docue.com/login tai klikkaamalla etusivulla "Kirjaudu"-kohdasta.

Asiasanat: kutsu, tili, liittyminen, tunnukset, kirjautuminen,