A) Allekirjoitetun asiakirjan tulostaminen:

Siirry Sopimustilin Arkisto-välilehdelle ja paina tulostettavan asiakirjan perässä olevaa kolmea pistettä. Valitse sitten "Näytä asiakirja".

Paina avautuvan esikatselusivun oikeassa yläkulmassa olevaa tulostimen kuvaa. Jos yläpalkki ei ole näkyvissä, liikuta hiirtä ylöspäin kohti sivun yläreunaa, jolloin palkki ilmestyy taas näkyville.

B) Asiakirjan tulostaminen kuulakärkikynällä allekirjoitettavaksi:

Jos tulostettavassa asiakirjassa on vielä "luonnos"-leima, asiakirja on vielä kesken-tilassa. Alla linkki ohjeeseen, jonka avulla saat tulostettua asiakirjan kuulakärkikynällä allekirjoitettavaksi: