Tilin käyttäjien hallinnoiminen
Miten lisään käyttäjiä tilille?

Ohje käyttäjien lisäämiseen

Päivitetty yli viikko sitten

Tilin pääkäyttäjät voivat lisätä palveluun muita käyttäjiä tilin asetusten kautta. Huomioithan, että käyttäjien lisäämiseksi tulee tilillä olla voimassaoleva tilaus.

Asetuksiin pääset klikkaamalla tilin nimeä vasemmassa yläkulmassa ➡️ valitse Asetukset

Tilin käyttäjämäärää ei ole rajoitettu, mutta oikeus laatia asiakirjoja voi kerrallaan olla vain tilaukseen sisältyvällä määrällä käyttäjiä.

Käyttäjien lisääminen

1. Siirry asetuksissa kohtaan "Käyttäjät" ja valitse "Kutsu käyttäjä".

2. Syötä uuden käyttäjän sähköpostiosoite ja valitse hänelle asetettava käyttäjärooli. Voit samalla myös määrittää, voiko käyttäjä laatia asiakirjoja palvelussa. Kun oikeudet on määritetty, valitse "Kutsu".

Käyttäjäroolia sekä laatimisoikeutta on tarvittaessa mahdollista muokata milloin tahansa myöhemmin. Palvelussa on valmiina kaksi oletusroolia, Pääkäyttäjä ja Laatija, mutta omia käyttäjärooleja voi määrittää haluamallaan tavalla.

Pääkäyttäjä näkee automaattisesti kaikki tilillä olevat asiakirjat ja pystyy hallinnoimaan kaikkia asetuksia. Laatija näkee oletuksena vain itse laatimansa asiakirjat, eikä oikeutta asetusten muuttamiseen ole.

Hakusanat: käyttäjien lisääminen, käyttäjien kutsuminen, kutsu, käyttäjä, tunnukset, käyttöoikeus