Voit ostaa kappalehinnoiteltuja tietopalvelutuotteita sekä henkilö- että yritystilin kautta. Tuotteet veloitetaan tilille syötetyltä luottokortilta, tai ne laskutetaan antamiesi laskutustietojen mukaisesti.

Klikkaa Sopimustilin sivupalkista Tietopalvelut.

Yritystietopalvelut

Syötä hakukenttään yrityksen nimi, ja valitse tuote painamalla "Hae".  Vahvista maksullinen toiminto painamalla "OK" (hinnasto).

Henkilötietopalvelut

Henkilön luottotietoja ostaessa valitse "Siirry luottotietohakuun". Syötä henkilötunnus ja syy luottotietohaulle. Klikkaa sitten "Hae".

Tietopalveluostojen säilytysaika

Ostettu tietopalvelutuote on nähtävillä etusivun Tietopalvelut-laatikossa kaksi viikkoa.

Jos haluat tallentaa ostetun tuotteen itsellesi, aukaise esikatselu tuotteen nimeä klikkaamalla ja lataa tiedosto esikatselun latauspainikkeella omalle koneellesi.

Asiasanat: kaupparekisteriote, nimenkirjoitusoikeudet, yhteisösäännöt, luottotiedot, yrityksen laajennetut tiedot, prokura, yhtiöjärjestys, tietopalvelut, hinnasto, luottotietojen tarkistus, tietopalvelutuotteet, laskutus