Asiakirjojen siirtäminen tililtä toiselle

Ohje asiakirjan kopioimiseen toiselle tilille

Elise Teppo avatar
Tekijä: Elise Teppo
Päivitetty yli viikko sitten

Jos sinulla on käyttöoikeus useampaan tiliin, voit kopioida valmiita asiakirjoja tililtä toiselle. Asiakirja kopioidaan klikkaamalla ensin asiakirjan nimeä ja valitsemalla sitten "Kopioi toiselle tilille" (toiminto löytyy kolmen pisteen takaa).

Huom! Tämä toiminto onnistuu vain Valmis-tilassa olevien asiakirjojen kohdalla.

Toiselle tilille kopioitu asiakirja jää myös alkuperäiselle tilille, joten jos et halua, että se löytyy kahdelta eri tililtä, voit poistaa asiakirjan alkuperäiseltä tililtä kopioimisen jälkeen. Ennen poistamista kannattaa kuitenkin käydä katsomassa uudelta tililtä, että asiakirja on varmasti kopioitunut uuteen paikkaan.

Asiasanat: siirtäminen, kopioi, kopioiminen,